"Stay a week or a weekend in our beautiful finnish archipelago"

Our Multi day Tours

 
DJI_0242.JPG

SKÄRGÅRDENS VILDMARKS

UPPLEVELSE

DJI_0153_edited.jpg

BRÄNNSKÄR
SKÄRGÅRDS

VECKOSLUT

adventures in the finnsih archipelago

BLAND ÖARNA
AKTIVITETS

ÄVENTYR

IMG_0904.JPG

UPPTÄCK FINLANDS

SKÄRGÅRD

Beroende på din önskan kan du välja mellan mera äventyrliga eller avkopplande turer. Vi erbjuder dagligen ett mångsidigt program varifrån alla kan hitta något som passar sig. Under hela veckan bor du mitt i skärgården och under dessa 7 dagar kommer du att komma väldigt nära naturen. Alla våra aktiviteter leds av professionella guider som känner till området. Du får chansen att lära dig grunderna i kajakpaddling, segling och många andra olika utomhusaktiviteter. Den tid som spenderas i en kajak kan föra din kunskap till nästa nivå. Båtturerna runt om öppnar upp skärgårdslivet för dig.

 

 

 

LÄS MER

  350 € / person 

2 days /

Guided TOUR

All inclusive

Aktivitets nivå:

Moderat

Vi vill göra rum för lite avslappning och lite äventyr under vårt skärgårdsveckoslut. Under dessa dagar kommer du att ha chansen att uppleva den Finländska skärgårdens natur. Vi kommer att ha hela ön som vår bas för veckoslutet och under små expeditioner kring närliggande ögrupper har du möjligheten att skapa en bra bild av vår otroliga 80000 öars skärgård. Vi erbjuder läckra och hälsosamma måltider, för dej med på spännande utomhusaktiviteter och värmer bastun där du kan rena både kropp och själ efter att ha mätt dina Vikinga-krafter i våra Vikingaspel. Kom och dela dina historier kring vår lägereld!

 

 

LÄS MER

Aktivitets nivå:

Moderat

  490 € / person  

3 days /

Guided weekend

All inclusive

Vi tillbringar fyra dagar tillsammans och tar dig rakt till de centralaste delarna av skärgården. Under dessa fyra dagar kommer du att ha möjligheten att uppleva den finska skärgården och skärgårdslivet. Vi kommer att utforska vår omgivning samt lära oss grunderna i kajakpaddling men också segling med de traditionella träbåtarna. Vare sig du letar efter äventyr eller lugn, hittar du det i omgivningen var du är omringad av havet och alla dess hundratals småa öar. Våra professionella guider tar dig dit du behöver. Det du behöver koncentrera dig på är att njuta av den lokala och delikata maten, rena din kropp och själ i bastun eller bara dyka i en bra bok på en klippa vid havet.

 

 

 

LÄS MER

Aktivitets nivå:

Moderat / Utmanande

  840 € / person  

4 days /

Guided weekend

All inclusive

Låt oss visa och bilda en uppfattning för dig om livet i skärgården. Du får chansen att i en veckas tid bo mitt i skärgården och spendera alla dessa sju dagar riktigt nära naturens element. Vi kommer att upptäcka den finska skärgården med motor- och segelbåt, kajakpaddling, cykling, vandring men också med det väluppbyggda nätverket bestående av kollektivtrafik och färjor. Njut av skärgårdens lugn medan vi förbereder till dig lokal och delikat mat, mindfullness övningar och en avkoppling i naturen som hjälper dig ladda dina batterier och få nya krafter.

 

LÄS MER

  1620 € / person 

7 days /

Guided week

All inclusive

Aktivitets nivå:

Moderat

"If you have less time you can join our 3 hours kayaking adventure or another of our day tours"

Our Day Tours

archipelago tours

DAY TOUR

FROM EITHER NAUVO OR BRÄNNSKÄR