top of page

Vår Histora

Vi började skapa sådana äventyr vi själva ville uppleva.

Vi ville uppnå något vart världen hade möjlighet att vara med i.

Efter några år av studier, kom två barndomsvänner samman för att förverkliga de idéer som föddes under deras yngre år.  Genom att samla ihop all den kunskap och de verktyg de nu hade fått med sig, for de ut för att bygga upp och skapa, det de tyckte var det bästa sättet att uppleva en av de vackraste platserna på jorden enligt deras tycke, den finska skärgården. 

 

2013 grundade de företaget Living Archipelago och sedan den dagen har de byggt upp en bas att stå på. De har även öppnat upp möjligheten för människor runt om i världen att uppleva och njuta av den finska skärgården. Med den totala respekten för hur saker alltid varit i skärgården kombinerat med ett intresse för de moderna levnadssätten bär de nu alla de verktyg som kan tänkas behövas för att verkliggöra dessa äventyr. Utrustning för alla aktiviteter, handgjorda timmerstugor för att bosätta gästerna i samt en kock i deras egna restaurangkök som tillreder alla måltider, gör Brännskär till en unik plats.

“ Vi är ett team naturälskande guider som vill bjuda med dig på detta lyxiga äventyret.”

IMG_20180508_105409_213.jpg

Linus Söderlund

Entrepreneur & Vildmarksguide

  • Facebook
  • Instagram
IMG_0590_edited_edited.jpg

Simon Strömsund

Entrepreneur & Dramainstruktör

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Hållbarhet & respekt

Att upprätthålla skärgårdens historia, kultur och natur har alltid varit kärnan i vår verksamhet och filosofi. Vi ser till att våra aktiviteter samt gäster har en positiv inverkan på området. Ett viktigt mål för oss är att inspirera våra gäster till att spendera mera tid utomhus, förstå hur skärgården fungerar och att vidta åtgärder för ett bättre samhälle och natur.

 

Vi stödjer vårt lokala samhälle på alla sätt vi kan. En bra kommunikation och samarbete med markägare, de andra små företagen runt om och med den lokala befolkningen är väldigt viktigt för oss. Därför använder vi oss av ett brett utbud av lokala tjänster och produkter för vår verksamhet. Vi rekommenderar även dessa till våra gäster. 

bottom of page